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Shelf-life extension of freeze-dried lactic acid bacteria isolated from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
건조방법을 달리한 늙은 호박의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Evaluation of Physicochemical Properties of Pine Needle Powders Prepared by Different Drying Methods
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
다양한 건조방법에 따른 블랙베리 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Quality characteristics of lotus root (Nelumbo nucifera G.) with osmotic treatment depending on drying methods
Food Science and Preservation
2025 .02
동결건조 고섬유질 야채 조직감 향상 전처리 방법 연구
산업식품공학
2015 .01
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
Feasibility of using kimchi by-products as a source of functional ingredients
Applied Biological Chemistry
2016 .01
아로니아가 나박김치의 발효 중 관능적 및 미생물학적 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2020 .01
동결건조커피 제조에 적합한 유산균 균주 선발
한국식품영양학회지
2016 .12
동결 및 열풍건조에 따른 루꼴라(Eruca sativa Mill.)의 이화학적 성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2020 .07
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
한국식품영양학회지
2017 .04
Effect of Drying Conditions on Nutritional Quality and In Vitro Antioxidant Activity of Traditional Doenjang
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .06
건조 참외의 건조방법에 따른 저장 및 관능특성
Food Science and Preservation
2019 .10
미산성 차아염소산수와 미가열 병용 처리를 통한 원료 전처리 및 김치 저장 중 품질 확보
한국식품영양과학회지
2016 .02
Improvement of Freeze-Drying Process of Immune Lactic Acid Bacteria for Duchenne Muscular Dystrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
돼지감자 건조방법에 따른 품질특성, 항산화 활성 및 아크릴아마이드 함량
한국식품영양과학회지
2024 .08
Analysis of Microbiological Contamination in Kimchi and Its Ingredients
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
상품김치 생산공정의 발달사
식품과학과 산업
2024 .06
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