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An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Effect of Spray-drying Condition and Surfactant Addition on Morphological Characteristics of Spray-dried Nanocellulose
Journal of forest and environmental science
2017 .01
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Improving the Quality of Response Surface Analysis of an Experiment for Coffee-supplemented Milk Beverage: II. Heterogeneous Third-order Models and Multi-response Optimization
Food science of animal resources
2019 .01
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
Optimization of Spray Drying Parameters for Immature Citrus unshiu Concentrate Powder Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization of Drying Temperature in Amarone Persimmon Wine Production: A Comparative Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
반응표면분석법을 이용한 홍시와 우유혼합물의 최적 분무건조 조건
Food Science and Preservation
2017 .11
포장방법과 저장온도가 곶감의 물류품질 향상에 미치는 영향
농업생명환경연구
2019 .01
Optimization of Deodeok Extraction Condition Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Freezing Tolerance of Three Persimmon Cultivars under Field Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Spray 방법을 이용한 친환경 셀룰로오스 비즈 제조: 건조 방법에 따른 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
반응표면분석법을 이용한 마른멸치 제조 조건 최적화
수산해양교육연구
2017 .12
Application of Spray-Dried Porcine Plasma in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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