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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
SUMMARY
REFERENCES
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지역별 전통된장과 개량된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Present status and prospect for development of mushrooms in Korea
한국균학회 학술대회
2018 .01
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different Types of Salt
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Korea Mushroom Resource Bank
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .08
A Comprehensive Review of Tropical Milky White Mushroom (Calocybe indica P&C)
Mycobiology
2015 .01
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Korea Mushroom Resource Bank
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Korea Mushroom Resource Bank
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Cloning and Expression Analysis of Phenylalanine Ammonia-Lyase Gene in the Mycelium and Fruit Body of the Edible Mushroom Flammulina velutipes
Mycobiology
2015 .01
신품종 이슬송이버섯(Lentinula edodes GNA01)과 양송이버섯(Agaricus bisporus Sing.)의 저온 저장과 저장기간에 따른 품질 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Screening and Characterization of Bacillus Strains as Potential Starter Cultures for the Fermentation of Doenjang, a Korean Fermented Soybean Paste
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
된장과 청국장 첨가가 강력분의 물성 변화에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .06
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