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지역별 전통된장과 개량된장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .08
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Evaluation of Aroma Characteristics of Traditional Doenjang Using Gas Chromatography-olfactometry
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
된장과 청국장 첨가가 강력분의 물성 변화에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .06
Comparison of Microbial Community Using Traditional Fermented Doenjang and Gochujang Products Produced in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
가염 토마토 분말의 품질특성에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2016 .01
Optimization of Vitamin D₂ Production using Enoki Mushroom Powder and the Preparation of Doenjang using the Powder
동아시아식생활학회지
2018 .02
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Pyrosequencing을 이용한 메주, 천일염, 된장의 곰팡이 군집 분석
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Screening and Characterization of Bacillus Strains as Potential Starter Cultures for the Fermentation of Doenjang, a Korean Fermented Soybean Paste
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Effect of Low Salt Concentrations on Microbial Changes During Kimchi Fermentation Monitored by PCR-DGGE and Their Sensory Acceptance
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
Flavoring Properties of Bacterial and Yeast Strains Isolated from Korean Fermented Soybean Foods (Doenjang and Ganjang)
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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