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Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different Types of Salt
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Comparison of physicochemical characteristics and antioxidant activities with consumer acceptance test in commercial Doenjang products
한국생활과학회 학술대회논문집
2018 .05
Dynamics of Microbial Communities and Metabolites of Doenjang, a Traditional Korean Fermented Soybean Paste, during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Comparison of Microbial Community Using Traditional Fermented Doenjang and Gochujang Products Produced in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Evaluation of Aroma Characteristics of Traditional Doenjang Using Gas Chromatography-olfactometry
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
된장 제조를 위한 바로 사용 종균의 개발
한국미생물·생명공학회지
2019 .01
뿌리채소 분말을 첨가한 된장의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2019 .08
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Inhibitory effects of Doenjang, Korean traditional fermented soybean paste, on oxidative stress and inflammation in adipose tissue of mice fed a high-fat diet
Nutrition Research and Practice
2015 .06
Optimization of Vitamin D₂ Production using Enoki Mushroom Powder and the Preparation of Doenjang using the Powder
동아시아식생활학회지
2018 .02
Screening and Characterization of Bacillus Strains as Potential Starter Cultures for the Fermentation of Doenjang, a Korean Fermented Soybean Paste
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
된장과 청국장 첨가가 강력분의 물성 변화에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .06
전통 고추장과 개량 고추장의 품질특성
한국식품조리과학회지
2017 .01
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Antioxidant activity and anti-inflammatory activity of ethanol extract and fractions of Doenjang in LPS-stimulated RAW 264.7 macrophages
Nutrition Research and Practice
2015 .12
Flavoring Properties of Bacterial and Yeast Strains Isolated from Korean Fermented Soybean Foods (Doenjang and Ganjang)
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
연령에 따른 여성들의 된장에 대한 인식과 이용실태 : 대구지역 중심으로
동아시아식생활학회지
2016 .08
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