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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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상품김치 생산공정의 발달사
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Analysis of cabbage acquisition by kimchi processor
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2023 .09
Screening of potential probiotic and anti-diabetic activities of Lactobacillus spp. from kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Growth and salting properties influenced by culture methods, cultivars and storage packaging of kimchi cabbage (Brassica rapa) in spring
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2018 .12
Complexity of kimchi fermentation: Factors influencing the microbial and metabolic profile of kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Korea’s export kimchi strategy based on the characteristics of American consumer product kimchi trade
식품저장과 가공산업
2024 .09
저장조건을 달리한 봄배추로 제조한 김치의 숙성 중 품질 변화
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포장방법이 결구 상추의 품질과 저장성에 미치는 영향
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Quality Control According to Starter Application in the Non-Sterile Fermentation System Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
순무백김치의 이화학적 특성 및 인체위암세포(AGS)의 항암효과
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2022 .04
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식품과학과 산업
2023 .09
Optimization of Kimchi Function and Anti-Obesity/Anti-Inflammatory Effect
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2021 .10
시판김치 인식도 조사를 기반으로 한 김치양념 최적화 연구: 전라북도 여성을 대상으로
산업식품공학
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절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
김치 유산균 Starter를 이용한 저염김치의 발효 특성
한국식품영양학회지
2016 .10
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .10
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