지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Molecular Typing and Antimicrobial Susceptibility of Staphylococcus aureus Strains Isolated from Raw Milk, Cheese, Minced Meat, and Chicken Meat Samples
한국축산식품학회지
2017 .01
도체표면에서 분리한 병원성 미생물의 성장특성
Food Science and Preservation
2002 .12
Effect of Storage Temperature on the Growth and Survival of Various Pathogens on Smoked Duck Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
오리고기의 포장방법이 냉장저장 중 육색과 지방 산화에 미치는 영향
한국가금학회지
2006 .03
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
점등체계가 육계 닭고기의 아미노산과 지방산 조성에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .12
Inhibitory Effects of Organic Acids Combined with Modified Atmosphere Packaging on Foodborne Pathogens on Cabbage
Applied Biological Chemistry
2011 .01
A Multiplex PCR Assay for the Detection of Food-borne Pathogens in Meat Products
한국축산식품학회지
2010 .01
기능성소재 연구 및 식육제품에의 적용-총설
동물생명과학연구
2010 .06
Effect of Gamma Irradiation on Quality of Meats and Meat Products
한국축산식품학회지
2004 .01
An Outline of Meat Consumption in the Indian Population - A Pilot Review
한국축산식품학회지
2014 .01
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
An Evaluation of Meat Characteristics and Fatty acid Composition of Chicken and Duck Breast and Leg Meat
한국축산식품학회 학술발표초록집
2006 .01
Mechanism of Lipid Peroxidation in Meat and Meat Products
Food Science and Biotechnology
2005 .02
한국토종닭의 3원 교배조합이 삼계탕용 계육의 지방산과 아미노산 함량에 미치는 영향
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
0