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2019 .01
해외 기술 - 외식 및 급식 분야의 조리기법, Sous vide cooking
식품기술
2009 .01
Changes in Meat Quality Characteristics of the Sous-vide Cooked Chicken Breast during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
해외 기술: LOHAS 시대에 대응하는 Sous-vide 기술의 특징
식품기술
2010 .01
Comparison of Single and Double Combination of Temperature-time in Sous Vide Treated Semitendinosus Muscle from Cattle and Goat
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Different Oxygen Permeability Packaging Films on the Quality of Sous-vide Processed Seasoned Spinach Soup
Food Science and Biotechnology
2003 .06
The Effect of Nisin on the Storage of sous Vide Processed Korean Seasoned Beef
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Effect of Different Storage-Temperature Combinations on Longissimus dorsi Quality upon Sous-vide Processing of Frozen/Thawed Pork
Food science of animal resources
2019 .01
Effects of Cooking Temperature and Time on Textural Properties and Protein Denaturation of Sous-vide Treated Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Different Marination Conditions on Quality, Microbiological Properties, and Sensory Characteristics of Pork Ham Cooked by the Sous-vide Method
한국축산식품학회지
2018 .01
Cook - chill 및 Sous Vide 방법에 의한 시금치 식자재의 가공 및 저장
한국식품영양과학회지
2001 .12
Effect of Different Marination Conditions on Quality, Structural, Microbiological Properties and Sensory Evaluation of Pork Ham by Sous-vide Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Temperature and Time on the Cookery Properties of Sous-vide Processed Pork Loin
Food science of animal resources
2019 .01
Cook - Chill 및 Sous - vide 콩나물제품의 비타민 보존 및 기호도 평가
한국식품영양과학회지
2004 .04
Improvement of Microbiological Safety of Sous Vide Processed Soybean Sprouts : Nisin and Bacillus cereus Challenge
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Influence of Citric Acid on the Pink Color and Characteristics of Sous Vide Processed Chicken Breasts During Chill Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
Sous-vide가열과 열탕가열 조건에 따른 콩나물 머리와 줄기의 조직감 변화에 관한 연구
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
우유와 유제품의 살균기술
식품과학과 산업
2020 .09
시금치의 cook-chill 가공 중 오염지표균 및 병원성세균의 변화
한국식품과학회지
2002 .10
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