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국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
쌀가루 첨가 식빵의 제빵 특성
Food Science and Preservation
2010 .10
연잎 분말 첨가 식빵의 품질 특성
Food Science and Preservation
2009 .02
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
식빵제조를 위한 국산 및 수입 밀가루의 적성에 대하 연구
Food Science and Preservation
2008 .12
한국형 찐빵 제조시 국내산 밀 품종의 적합성
한국식품영양과학회지
2001 .12
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Effects of Shortening on the Loaf Volume of Frozen Dough Bread
Food Science and Biotechnology
2001 .10
Quality Characteristics of Bread Using Sour Dough
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .12
소맥 제분시 발생되는 손상전분이 제빵 적성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2001 .12
흑미가루를 첨가한 식빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2002 .04
양배추 분말 첨가가 제빵 적성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .10
Quality of Bread Pepared with Wheat Flour and Oak Mushroom Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .04
미강에서 추출한 식이섬유추출물의 특성 및 제빵에의 응용
한국식품과학회지
1997 .06
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