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열처리 조건에 따른 품종별 포도주스의 품질 및 기능특성
Food Science and Preservation
2009 .08
A Study of the Physicochemical, Functional, and Sensory Properties of Farm Produced and Commercially Produced Grape Juice in the Korean Market
Food Science and Biotechnology
2007 .10
Influence of Additions of Seeds and Stems on the Properties of Processed Campbell Grape Juice
Food Science and Preservation
2007 .06
시판 포도 주스의 항산화 활성 및 총 페놀 함량
Food Science and Preservation
2008 .06
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
열처리 조건이 포도 주스내 anthocyanin 색소에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2004 .09
저온 처리가 포도주스의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .08
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
Determination of Major Phenolic Compounds of Grape Juices and Wines with Different Geographic Origin
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
국내 적포도주스의 항산화능과 색도의 상관성
한국식품영양과학회지
2015 .08
[OP-13] Characterization and Quantification of Anthocyanins in Juices Obtained from Five Different Grapes Cultivated In Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Hepatoprotective Effect of Fresh Grape Juice Prepared by a Low-Speed Masticating Juicer in db/db Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
국내외 포도즙 및 포도주의 주요 페놀계 화합물 함량 비교분석
Food Science and Preservation
2009 .10
포도와 포도 가공품에 함유되어 있는 trans-resveratrol의 함량 분석
한국식품과학회지
2003 .10
Biodiversity of Total Phenolics, Antioxidant Capacity, and Juice Quality in Apple Cider Taxa
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .12
Color and Flavor Changes of Grape Juices Stored in a Cool and Dark Place for Long-term Preservation
Food Science and Biotechnology
2003 .08
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