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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
Literature Cited
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Food Science and Preservation
2012 .10
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Processing Conditions on Some Characteristics of Dongchimi Juice
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
시판 포도 주스의 항산화 활성 및 총 페놀 함량
Food Science and Preservation
2008 .06
‘후지’ 사과즙을 첨가한 반죽 및 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
[P1-16] Antioxidant effects of grape juice wastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
저온 처리가 포도주스의 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .08
저온 및 고온살균 사과주스의 품질 특성
Food Science and Preservation
2012 .04
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
캠벨과 타품종 포도주스의 브렌딩에 의한 품질 및 기능특성
Food Science and Preservation
2008 .12
Influence of Extraction Method on Quality and Functionality of Broccoli Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .06
Development and Antioxidant Effects of Vinegar with concentrated Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
제주 생물자원 착즙액의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국식품과학회지
2013 .06
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