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Effect of Precooling and CO₂ Treatment Using Small Temperature Controlled Chambers on Storage in 'Maehyang' Strawberries
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
예냉처리를 통한 포도의 저장성 향상
한국식품과학회지
2003 .12
고랭지 여름딸기의 저온저장 중 예냉처리 효과
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Effect of Precooling and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Effect of Precooling and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry for Export at Different Stages of Fruit Maturity
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of Precooling and Storage Temperatures on Storage Life of ‘Maehyang’ and ‘Soogyeung’ Strawberries
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Effect of Precooling, Cultivation Environment, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in March for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in May for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effects of Precooling and Storage Temperature on the Quality of ‘Fruit-flavor’ Green Peppers during Export Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
예냉처리가 복숭아(미백)의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .12
농가형 소형예냉실을 활용한 예냉 및 CO₂처리가 ‘매향’ 딸기의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
예냉 처리가 치콘의 MA 저장성에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2010 .12
반구형 도화새우통발에 있어서 적정 탈출구의 설계
수산해양기술연구
2010 .01
모의 수출실험을 통한 고랭지 사계성 딸기 품종별 예냉 처리효과
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
수출딸기 ‘매향’의 수확후 숙도, 예냉온도 및 광조사에 따른 품질변화
시설원예·식물공장
2013 .12
청과물의 예냉 관련 기술
Food Science and Preservation
1995 .12
The Influence of Gaseous Chlorine Dioxide Treatment Combined with Precooling for Keeping the Freshness of ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
예냉처리 및 포장 방법 개선에 따른 양송이의 선도 연장 효과
Food Science and Preservation
2007 .02
Effect of Precooling and Liner Treatment on the Quality during Cold Storage of ‘Choon Gwang’ Chinese Cabbage Grown on High Land
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
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