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Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Effect of Precooling and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Effect of Precooling and Storage Temperature on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry for Export at Different Stages of Fruit Maturity
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of Precooling and Storage Temperatures on Storage Life of ‘Maehyang’ and ‘Soogyeung’ Strawberries
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Effect of Precooling, Cultivation Environment, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in March for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Precooling, Harvest Time, and Storage Temperature on the Postharvest Fruit Quality of ‘Maehyang’ Strawberry Harvested in May for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
The Influence of Gaseous Chlorine Dioxide Treatment Combined with Precooling for Keeping the Freshness of ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effect of CO₂ Treatment on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Effect of 1-MCP Treatment on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
예냉처리를 통한 포도의 저장성 향상
한국식품과학회지
2003 .12
농가형 소형예냉실을 활용한 예냉 및 CO₂처리가 ‘매향’ 딸기의 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
플라스틱 컨테이너 상자의 개공율에 따른 딸기의 예냉 및 저장효과
Food Science and Preservation
2010 .10
고랭지 여름딸기의 저온저장 중 예냉처리 효과
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effects of Conditions for Heat Treatment on the Quality Characteristics of “Maehyang” Strawberry puree
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Tracking Changes in Temperature and Relative Humidity for ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Tracking Changes in Temperature and Relative Humidity for ‘Maehyang’ Strawberry for Export
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of CO₂ and ClO₂ Gas on Storage Life of ‘Maehyang’ Strawberry Fruits for Export
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
예냉처리가 복숭아(미백)의 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .12
Effects of Precooling and Storage Temperature on the Quality of ‘Fruit-flavor’ Green Peppers during Export Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
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