지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
프로바이오틱스의 기능성 향상을 위한 배양법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
RECENT RESEARCH AND CULTIVATION TECHNIQUES FOR Undaria pinnatifida IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effects of deep sea water on the growth of the young sporophytes of Undaria pinnatifida
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Anti-wrinkling activity of a fucoidan isolated from Undaria pinnatifida
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
미역과 쇠미역 추출물의 항산화 및 간 보호 효과
한국해양생명과학회지
2021 .12
전복( Haliotis discus hannai) 치패용 배합사료내 미역( Undaria pinnatifida) 대체원으로써 김( Porphyra tenera) 부산물의 대체 효과
한국수산과학회지
2024 .08
Development of non-dialysis fucoidan extraction process from Undaria pinnatifida for anti-diabetes by comparing four studied methods
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
CULTIVATION TECHNIQUE BY HYBRID BETWEEN Undariopsis peterseniana AND Undaria pinnatifida FOR STRAIN IMPROVEMENT OF Undaria IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Ultrasound-Assisted Extraction and Anti-Inflammatory Effect of Undaria pinnatifida Sporophyll
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
다양한 유산균으로 제조한 발효마늘의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
Depolymerization Effect of Gamma Irradiated-treatment on Alginate from root of Undaria pinnatifida
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식물성 유산균 L. plantarum BK-021의 체지방 축적 억제 기능 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improvement of Probiotics Functions Employing Undaria pinnatifida Sporophyll as Prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The optimization of extraction method for reducing viscosity using Undaria pinnatifida sporophyl
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
분무건조공정을 이용한 유산균포집 미분의 제조 및 물리화학적 특성
Food Science and Preservation
2015 .06
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
쇠미역(Costaria costata)과 미역(Undaria pinnatifida) 배우체의 생장과 성숙에 광과 온도가 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .04
Undaria pinnatifida-derived nanovesicles regulate differentiation and mineralization in osteoblast MC3T3-E1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0