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유산균의 산업적 배양을 위한 미역의 유용성 평가
Food Science and Preservation
2015 .04
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum K10
한국축산식품학회지
2018 .01
RECENT RESEARCH AND CULTIVATION TECHNIQUES FOR Undaria pinnatifida IN KOREA
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Improvement of Probiotics Functions Employing Undaria pinnatifida Sporophyll as Prebiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스의 기능성과 연구 동향
식품산업과 영양
2018 .06
Effects of deep sea water on the growth of the young sporophytes of Undaria pinnatifida
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
다양한 유산균으로 제조한 발효마늘의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
Lactobacillus plantarum (KACC 92189) as a Potential Probiotic Starter Culture for Quality Improvement of Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2018 .01
국내외 프로바이오틱스 제품 개발 현황
식품과학과 산업
2019 .09
Probiotic Characteristics of Lactobacillus plantarum FH185 Isolated from Human Feces
한국축산식품학회지
2015 .01
김치에서 분리한 Lactobacillus plantarum 균주들의 프로바이오틱 효과
한국식품영양과학회지
2016 .12
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Probiotic Properties of Lactobacillus plantarum with Reduction and Tolerance Capability against Nitrate and Nitrite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of heat-treated Lactobacillus plantarum LM1004 on the innate immune system
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
프로바이오틱스의 면역조절을 통한 알레르기 예방 및 치료효과
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Probiotic Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum Dad-13 Alleviates 2,4,6-Trinitrobenzene Sulfonic Acid-Induced Colitis Through Short-Chain Fatty Acid Production and Inflammatory Cytokine Regulation
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .09
Anti-wrinkling activity of a fucoidan isolated from Undaria pinnatifida
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Potential probiotic activity of Lactobacillus plantarum and Pediococcus acidilactici isolated from traditional korean fermented food Jeotgal and their immune-enhancing effects in RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Fermentation Characteristics of Lactiplantibacillus plantarum HY7720 in Plant-Based Materials and Its Probiotic Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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