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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHODS
3. RESULTS AND DISCUSSION
4. CONCLUSION
REFERENCES
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Fermentation Condition Comparison of Black Garlic vinegars by Adding Apple Extract
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
단행복발효 공정을 이용한 당근식초발효 및 당근식초의 이화학적 특성
농업생명과학연구
2016 .12
Antimicrobial efficiency in Fermented Dark Vinegar of Unpolished Rice
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
전통식초의 발효방식이 이화학적 특성에 미치는 연구
한국산학기술학회 논문지
2024 .08
Screening of Acetic Acid Bacteria (AAB) producing high acetic acid from Korea Fermented Vinegar
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
누룩과 입국의 종류를 달리한 식초의 품질 특성 비교 연구
한국산학기술학회 논문지
2021 .08
정제염 및 식초를 이용한 버블 침지 세척이배와 감의 미생물 저감화에 미치는 영향
농업생명과학연구
2024 .08
Production and Regulation of gamma-amino butyric acid (GABA)-enriched Sea Tangle Extract by Lactic Acid Bacterial Fermentation
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Thermostable Ω-Transaminase From Sphaerobacter Thermophilus and Its Application For Producing Aromatic Β- and Γ-Amino Acids.
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
국(麴)의 종류에 따른 곡물 식초의 품질 특성 연구
한국산학기술학회 논문지
2024 .08
Scale-up Strategy and Case Studies of the Bio-based Fermentation Process
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
주박추출물을 첨가한 사과식초의 최적 발효 조건
농업생명과학연구
2016 .02
Surface modification of Trema orientalis wood biochar using natural coconut vinegar and its potential to remove aqueous calcium ions: column and batch studies
Environmental Engineering Research
2023 .02
Amino Acids Detection Using a Complementary Cell-free Protein Synthesis System
한국생물공학회 학술대회
2021 .04
New metabolic regulation and physiological function of amino acids found in yeast and their application to breeding of industrial yeasts
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Characterization of Coffee Flavor Profiling through Controlled Symbiotic Fermentation Using Saccharomyces cerevisiae and Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2022 .09
Comparison of 17 Amino acids according to Pre-treatment Analysis Conditions
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Metabolic Regulations and Cellular Functions of Yeast and Their Applications to Fermentation and Brewing
한국생물공학회 학술대회
2023 .10
2단계 단행복발효에 의해 생산된 품종별 감식초의 이화학적 특성
농업생명과학연구
2018 .01
Recovery of Acetic Acid from An Ethanol Fermentation Broth by Liquid-Liquid Extraction (LLE) Using Various Solvents
화학공학
2015 .01
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