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Antioxidant and anti-inflammatory activity evaluation of 20 kinds of native plants in China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Genetic Diversity and Population Structure of Rubus Accessions Using Simple Sequence Repeat Markers
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparative study on analytical method validation of ellagic acid in Rubus occidentalis and Rubus chingii
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
산딸기 잎 추출물의 항염증 기능 탐색에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Establishment of Real-time Polymerase Chain Reaction-based Molecular Markers to Distinguish between Rubus coreanus and Rubus occidentalis
농업생명환경연구
2023 .03
Protective Effect of Rubus occidentalis on H₂O₂- Induced Oxidative Stress in C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study on the anti-inflammatory effects of Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Anti-inflammatory and anti-allergic effects of Black raspberry (Rubus occidentalis) extract in RAW 264.7 and RBL-2H3 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
산딸기 쿠키의 품질특성 및 항산화 효과
산업식품공학
2016 .01
Quality Characteristics of Rubus coreanus Powder Added Sponge Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
한반도 자생 산딸기와 복분자딸기 성분의 지역 및 부위별 차이 비교
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
이산화탄소(CO₂) 처리가 블루베리의 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Inhibitory Effect of Water Extract from the Rubus coreanus on Atopic Dermatitis Studies through in vitro Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
RNA-seq analysis of Korean black raspberry (Rubus coreanus Miquel) : Transcriptome sequencing and de-novo assembly for subsequent functional genomics approaches
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Field Evaluation of Bacillus velezensis CE 100 on Growth Improvement of Black Raspberry (Rubus coreanus)
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Chloroplast DNA‑derived markers for the authentication of oriental medicinal Rubus species and mistaken identity of bokbunja in the local markets of Korea
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Comparison of Anti-inflammatory Effect of Rubus coreanus Fruit according to Maturity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
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