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Consumer Evaluation of Eomuk
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Development of Repeatable Measuring Apparatus for Texture of Surimi Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Functional Characteristics of Freeze-Dried Surimi Powder Using Domestic Croaker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Characteristics of Fried-fish Snacks with Different Types of Surimi
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
반응표면분석법을 이용한 쌀 소재 활용 볼 어묵의 제조조건 최적화
산업식품공학
2020 .01
Effects of palm oil extract from egg yolk on the quality attribute and self-stability of steamed Eomuk (fish cake)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Effect of the addition of fish oil extracted from salmon by-products on the volatile flavor components of fish cakes EOMUK
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Gel Textural Properties of Surimi (Fish-meat) Prepared from Various Cultured Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Surimi digest from Paralichthys olivaceus downregulates apoptotic signals in AAPH-induced oxidative stress; in vitro and in vivo model study Surimi digest from Paralichthys olivaceus, potential anti-oxidant in AAPH-induced oxidative stress; in vitro and in vivo model study
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Surimi digest from Paralichthys olivaceus; Protection against AAPH-induced oxidative stress via the regulation of apoptotic signals in in vitro and in vivo conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
인도네시아, 베트남 소비자의 국내 신품종(‘황옥’, ‘아리수’, ‘피크닉’)에 대한 식미 평가 및 사과에 대한 기호도
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Sensory Flavor Evaluation of Commercial Dried Garlic Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Lexicon Development and Consumer Evaluation of Chicken Stock Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Analysis of Pesticide Residues in Commercial Agricultural Products in Busan (2023)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Research on Pesticide Residues in Commercial Agricultural Products in Busan(2022)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Textural Properties of Commercial Meat Analog Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Enzymatic and Antioxidative Activity of Commercial Enzyme Food Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Processings of the Pufferfish (Lagocephalus wheeleri) Surimi and Natural Taste Pufferfish Kamaboko
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Development of Functional Products of Bio-resources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
A Study on the Quality of Ginseng and New Products of Chinese Consumers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
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