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Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Highly Efficient In-vitro Plant Regeneration of the Helianthus tuberosus L.
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Inhibitory Effects of Juice Containing Vinegar on Adipocyte Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Inhibitory Effects of Adipocyte Differentiation by Spirit vinegar and Natural Fermented Apple Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of the efficacy of Helianthus tuberosus L. extract and biotransformed new material ingredients on antioxidant, anti-inflammatory and hair loss improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Agricultural Traits and Physicochemical Properties in Three Types of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antiinflammatory and antidiabetic effects of pancake-mix ethanolic extract supplemented with Helianthus tuberosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidative and Antidiabetic Activity Analysis for 70% EtOH Extract of Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus Tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
새만금간척지에서 질소 시비수준에 따른 뚱딴지 (Helianthus tuberosus L.) 생육
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Anti-diabetic Effects of Mixed Extracts from silkworm, Helianthus tuberosus L., Momordica charantia L., Mulberry Leaves and Curcuma longa L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermented Platycodon grandiflorum extract inhibits lipid accumulation in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Helianthus tuberosus L. Extract Bioconversion New Material on Antioxidant, Anti-inflammatory Activity and Hair Loss Improvement
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Ginsenoside Rg1 suppresses early stage of adipocyte development via activation of CHOP10 in 3T3-L1 and attenuates fat accumulation in high fat diet-induced obese zebrafish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Changes in Quality Characteristics of Vinegar Fermented by Addition of Black Garlic Using Different Alcohol Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Aurea helianthus Extracts on Bone Formation in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Instant Cup Gruel with Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) Powder and Moringa oleifera Lam. Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Influence of co-culturing muscle satellite cells with preadipocytes on the differentiation of adipocytes and muscle cells isolated from Korean native cattle
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
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