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Antioxidative and Antidiabetic Activity Analysis for 70% EtOH Extract of Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus Tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Highly Efficient In-vitro Plant Regeneration of the Helianthus tuberosus L.
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar Suppress Adipocyte Differentiation and Fat Accumulation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of the efficacy of Helianthus tuberosus L. extract and biotransformed new material ingredients on antioxidant, anti-inflammatory and hair loss improvement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Agricultural Traits and Physicochemical Properties in Three Types of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
새만금간척지에서 질소 시비수준에 따른 뚱딴지 (Helianthus tuberosus L.) 생육
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Anti-diabetic Effects of Mixed Extracts from silkworm, Helianthus tuberosus L., Momordica charantia L., Mulberry Leaves and Curcuma longa L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Helianthus tuberosus L. Extract Bioconversion New Material on Antioxidant, Anti-inflammatory Activity and Hair Loss Improvement
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Effect of Aurea helianthus Extracts on Bone Formation in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Antidiabetic Activity of Extracts from Medicinal Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant and Antidiabetic in vitro Capacity to Diverse Ethanolic Extracts of Domestic and Imported Walnuts (Juglans regia L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Instant Cup Gruel with Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) Powder and Moringa oleifera Lam. Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Activities of Jeju Crops Extracts according to Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antinociceptive activity of the ethanolic extract, fractions, and isolated compounds from Caesalpinia eriostachys Benth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Development of the Simultaneous Analysis method for Antidiabetic Compounds by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-inflammatory Effect of Hydrolyzed Jujube Ethanolic Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physical and Textural Characteristics of Korean Pancake made with Mungbean flours
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Antioxidant and Antidiabetic Effects of Mixed Grains Composed of Functional Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Biological activities of the ethanolic extract from Sargassum serratifolium
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
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