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Effect of Helianthus tuberosus L. Extract Bioconversion New Material on Antioxidant, Anti-inflammatory Activity and Hair Loss Improvement
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Highly Efficient In-vitro Plant Regeneration of the Helianthus tuberosus L.
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Anti-Obesity Effect of Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar in High-Fat Diet Induced C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Fermented Helianthus tuberosus L. Extract and Vinegar Suppress Adipocyte Differentiation and Fat Accumulation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Agricultural Traits and Physicochemical Properties in Three Types of Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antiinflammatory and antidiabetic effects of pancake-mix ethanolic extract supplemented with Helianthus tuberosus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidative and Antidiabetic Activity Analysis for 70% EtOH Extract of Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus Tuberosus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-diabetic Effects of Mixed Extracts from silkworm, Helianthus tuberosus L., Momordica charantia L., Mulberry Leaves and Curcuma longa L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
새만금간척지에서 질소 시비수준에 따른 뚱딴지 (Helianthus tuberosus L.) 생육
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .05
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Hair Loss: What? Why? How?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Aurea helianthus Extracts on Bone Formation in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Instant Cup Gruel with Purple Jerusalem Artichoke (Helianthus tuberosus L.) Powder and Moringa oleifera Lam. Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluating anti-hair loss efficacies using scalp and hair follicle mimic organoids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory Effects of Plant Extracts in Alveolar Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Natural Seasoning with Improved Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Study of the Efficacy Assessment System for Hair Health Related Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Understanding Physiology of Hair and Scalp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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