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Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Cancer Effects of Vegetable Soup on CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Cancer Activity of Mixed Vegetable Soup Manufactured by Extrusion and Roasting Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immuno-Stimulatory Effects of Vegetable Soup against CT26 Cancer Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Potential of Vegetable Extracts during the Storage
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of the Fermentation Product of Fruit and Vegetable Juices by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Extraction Method on Physiochemical, Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities of Juices from Various Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Mixed Vegetable Soup Inhibits Growth of Cancer Cells by Enhancing Splenocyte Proliferation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Mineral and Ash Contents of Fruits and Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Non-chemical Control for Growth and Development of Fruit Vegetable Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Mineral Content following Kinds of Soup among Key Food for Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
코덱스의 식품 분류: 채소류
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
초등학생의 채소 인지도와 채소 섭취 관련 인자들 간 상관관계 및 학교급식의 설명형 메뉴명이 채소 섭취 의사에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2018 .01
Current evidence on the association between intake of fruits and vegetables and chronic diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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