지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics of Fermented Ginseng with Korean Traditional Nuruk
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical Characteristics of Salted Shrimp Fermented in Underground Tunnel During Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Identification of major indicators useful for monitoring of the quality and safety of commercial salted shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
당화방법에 따른 유산균 발효천마의 품질특성
한국식품영양학회지
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Comparison to Domestic Malt (Hopum and Gwangmaeg Barley) and Foreign Malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Characteristics of Seomaeyaksuk Vinegar Added Different Level of Malt Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Transformation of shrimp aquaculture in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Identification of Molds from Jeju Traditional Nuruk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of the biogenic amines in commercial low-salt shrimp pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
0