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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Domestic Malting in Hopum and Gwangmaeg Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of quality characteristics and antioxidant activity of domestic two-row barley malts and foreign malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Liquid malt made from Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Malt Made with domestic Oats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
국내 시판 엿기름의 품질 특성 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality characteristics of Domestic Wheat malts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Effect of Germination Temperature on Malt Quality of Malting Barely ‘Hopum’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한해에 강하고 불시출수에 둔감한 맥주용 2조 겉보리 품종 ‘광맥’
한국육종학회지
2017 .01
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
Comparison of Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Beer Made from Imported and Korean Hopum Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Quality Characteristics of Different Malt Sikhye made from Barley and Wheat Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Optimal Condition Establishment of Malt for Sikhye by Barley and Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
국내 겉보리 이용 엿기름의 효소역가 및 이화학적 특성
산업식품공학
2016 .01
맥아와 엿기름 품질이 좋은 보리호위축병 저항성 2조 겉보리 신품종 ‘이맥’
한국육종학회지
2016 .12
Quality Characteristics of Fermented Shrimp Added with Nuruk or Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
논 재배에 적합하고 맥주용 품질이 우수한 맥주보리 신품종 '다품'
한국육종학회지
2020 .01
Characteristics of Beer Brewing with Corn and Korea Barley Malt Using Various Saccharomyces cerevisiae Strains Isolated from Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
국내 육성 보리와 밀 품종별 엿기름 및 식혜의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Quality characteristics of low-salt fermented shrimp added with Nuruks and malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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