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Anti-Cancer Activity of Lonicera caerulea L. (Haskap Berries) Leaves Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Major Component in Lonicera caerulea Fruit Extracts from Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-Oxidant and Anti-Melanogenic Activities of Ethanol Extract of Blue Honeysuckle (Lonicera caerulea var. edulis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-allergic effects of Lonicera caerulea extract and Cyanidin-3-glucoside through modulation of FcεRI signaling in RBL-2H3 mast cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
흰털 오가피 부위별 열수 추출물의 항산화, 항노화 및 미백 효과에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2024 .11
정원 소재로 사용되는 인동 부위별 에탄올 추출물의 항산화 효과
한국정원디자인학회지
2017 .01
삼채 발효추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The characteristics and Anti-melanogenic Effects of Ethanol Extract of Blue Honeysuckle (Lonicera caerulea var. edulis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
보리수나무 열매, 잎 및 줄기 에탄올 추출물의 함유성분 분석과 간암 세포 증식억제 효과
한국식품영양과학회지
2016 .06
Antioxidant Activity of Panax ginseng Extracts Prepared by High Temperature and Pressure Treatment
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
아로니아 부위별 주요 성분 정량 및 생리활성 평가
한국식품과학회지
2020 .06
천연식물로부터 추출한 색소성분의 항산화 및 항비만 활성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Antioxidant Activities of Selected Berries and Their Free, Esterified, and Insoluble-Bound Phenolic Acid Contents
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Antioxidant Activity Analysis from Seed Extracts of Foreign Sorghum Lines
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Antioxidant Activities of Grape Stem Extract by Different Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Haskap (Lonicera caerulea L.) Extracts against Oxidative Stress and Inflammation in RAW 264.7 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Comparison of Antioxidant Activity of Safflower Seed Extracts Using Different Solvents
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
무(Raphanus sativus L.)의 활성산소종 생성 억제를 통한 항산화 효능
한국식품영양과학회지
2021 .11
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