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Anti-Oxidant and Anti-Melanogenic Activities of Ethanol Extract of Blue Honeysuckle (Lonicera caerulea var. edulis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Major Component in Lonicera caerulea Fruit Extracts from Korea and China
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-allergic effects of Lonicera caerulea extract and Cyanidin-3-glucoside through modulation of FcεRI signaling in RBL-2H3 mast cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Cancer Activity of Lonicera caerulea L. (Haskap Berries) Leaves Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Antioxidant and Antiproliferation Activities of Lonicera caerulea L. (Haskap Berries) Stem Extract
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Verification of Antioxidant Activity by the twelve collection place methanol extracting from Lonicera japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of different cultivated regions on bioactive compound content and antioxidant activity of aronia (Aronia melanocarpa)
Food Science and Preservation
2020 .07
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
정원 소재로 사용되는 인동 부위별 에탄올 추출물의 항산화 효과
한국정원디자인학회지
2017 .01
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Phytochemicals and Antioxidant Activity in Blackberry (Rubus fruticosus L.) Fruits of Mutant Lines at the Different Harvest Time
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
Potential as a Natural Anti-melanogenic Material of Glycine max (L.) Merr Ethanol Extract via Down-regulation of Tyrosinase Activity in B16F10 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
반응표면분석법을 이용한 댕댕이 기능성성분의 마이크로웨이브추출조건 최적화
Food Science and Preservation
2017 .09
MAPKs의 활성화 기전을 나타내는 항염증 소재의 탐색
한국식품영양학회지
2015 .06
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
매크로 다공성 흡착 수지를 이용하여 정제된 오디 안토시아닌의 지방세포 분화 억제 효과
한국약용작물학회지
2021 .06
Identification and protective mechanism of peptides from blue mussel (Mytilus edulis) in oxidative stress-mediated human umbilical vein endothelial cell injury
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Anti-Melanogenic and Anti-Cancer Effects of Korean Bee Pollen on B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Food-based anthocyanin intervention improves memory in older adults: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .10
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