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Antioxidant activity in vitro and mucosal protective effect of Rhei Rhizoma on reflux esophagitis induced in rats
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
대황 중 Pymetrozine과 Tebuconazole의 잔류 특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2024 .10
Development of HPLC-PDA Simultaneous Analysis Method for 10 Red-Yellow Pigments in Rhei Radix et Rhizoma, Sappan Lignum, Rehmanniae Radix Preparpata and Clematidis Radixs
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
대황 유래 Ethyl Acetate 추출물을 함유하는 Polyvinyl Alcohol Hydrogel의 상처치유 효과
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Changes of the Quality Characteristics in Korean Domestic Dioscoreae Rhizoma
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Rapid HPLC determination of gastrodin in Gastrodiae Rhizoma
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Phragmitis rhizoma Aqueous Extract Promotes Immune Response in Murine Macrophage RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Genetic Analysis of Medicinal Plants in Curcumae Longae Rhizoma Using DNA Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
A Study on Radiation Sensitivity for Effective Mutagenesis in Cnidii Rhizoma (Cnidium officinale)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
공적 기억을 활용한 공원의 기원과 특성
한국조경학회 학술발표논문집
2019 .01
Evauation of Coptidis Rhizoma Extract on the Chronic Acid Reflux Esophagitis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
식물성 식품에 대한 코덱스 식품 분류
식품과학과 산업
2023 .03
Soil microbiome analysis of first and continuous cropping field of cnidii rhizoma (Cnidium officinale Makino)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
국내 식품자원의 비타민 D 함량 모니터링
한국식품영양과학회지
2022 .05
Effect of Coptidis Rhizoma and Evodiae Fructus mixture on the Esophageal Mucosa in chronic reflux esophagitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
형태형질에 의한 배 유전자원 종의 분류
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Nardostachys Rhizoma Extract (WSY-1) Protects INS-1 Pancreatic β Cells Against Glucotoxicity-induced Apoptosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 밭 작물재배지의 밭골에서 발생하는 잡초분포 특성
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .05
Measuring the social effects of the origin labeling of beef in the Korean food service sector
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .06
창출과 영지버섯 균사체 발효 추출물의 항산화 활성 및 인체 암세포주에 대한 세포독성 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
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