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산약(마) 재배지 뿌리혹선충(Meloidogyne.sp)에 대한 디메틸디설파이드 직접살포액제의 방제효과
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
국내 육성 딸기 5품종의 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Rapid HPLC determination of gastrodin in Gastrodiae Rhizoma
Applied Biological Chemistry
2015 .01
소비자생활협동조합의 조합원이 인식하는 새로운 품질 차원에 관한 탐색적 연구
한국협동조합연구
2020 .01
The Origin and Classification of ‘Rhei Undulatai Rhizoma’ in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Phragmitis rhizoma Aqueous Extract Promotes Immune Response in Murine Macrophage RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
섬초의 블랜칭처리 방법별 품질특성 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
A Study on Radiation Sensitivity for Effective Mutagenesis in Cnidii Rhizoma (Cnidium officinale)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant activity in vitro and mucosal protective effect of Rhei Rhizoma on reflux esophagitis induced in rats
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Evauation of Coptidis Rhizoma Extract on the Chronic Acid Reflux Esophagitis in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Soil microbiome analysis of first and continuous cropping field of cnidii rhizoma (Cnidium officinale Makino)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effect of Coptidis Rhizoma and Evodiae Fructus mixture on the Esophageal Mucosa in chronic reflux esophagitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Nardostachys Rhizoma Extract (WSY-1) Protects INS-1 Pancreatic β Cells Against Glucotoxicity-induced Apoptosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
창출과 영지버섯 균사체 발효 추출물의 항산화 활성 및 인체 암세포주에 대한 세포독성 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
도시 옥외공간의 품질향상 전략과 품질평가 방향
한국조경학회 학술발표논문집
2019 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Genetic Analysis of Medicinal Plants in Curcumae Longae Rhizoma Using DNA Markers
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
풍기지역 6년근 홍삼의 등급별 외·내부 및 화학적 품질 비교
Food Science and Preservation
2022 .08
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