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Anti-obesity effects of Stevia rebaudiana water extract in vitro
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparative analysis of antioxidant, anti-diabetic, and anti-inflammatory activities in hot water extracts of Stevia rebaudiana from various cultivation areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-diabetic and anti-obesity effects of Stevia rebaudiana and Momordica charantia extract complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
스테비아(Stevia rebaudiana)잎 첨가 쌀쿠키의 품질 특성
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Comparative Study of the Photo-protective and Anti-melanogenic Properties of Gomisin D, J and O
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Optimization of Ultrasound-Assisted Extraction of Total Phenolics and Flavonoid Contents from Stevia rebaudiana (Bertoni) Leaves by Response Surface Methodology (RSM) and Artificial Neural Network (ANN) Modeling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-Melanogenic and Anti-Cancer Effects of Korean Bee Pollen on B16F10 Melanoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Modeling and Optimization of Eco-friendly Supercritical Fluid Extraction of Steviol Glycosides from Stevia rebaudiana Bertoni Leaves as Compared to the Conventional Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Microwave-assisted Extraction of Steviol Glycosides from Stevia rebaudiana Bertoni leaves : Optimization by Response Surface Methodology and Artificial Neural Network and Comparison with Conventional Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Response Surface Methodology (RSM) and Artificial Neural Network (ANN) Modeling for Optimization of Microwave-Assisted Extraction of Total Anthocyanin and Condensed Tannins Contents from Stevia rebaudiana (Bertoni) Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Anti-allergy and Anti-oxidative Effects of Green tea Cultivar Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
A Study on the Anti-melanogenic and Anti-oxidant Activities of Fallopia sachalinensis Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-melanogenic Effects of Selected Medicinal Herbs through Inhibition of Tyrosinase Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Anti-melanogenesis Effect of Platycodon grandiflorum by Steaming
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
스테비아 종자의 종자색에 따른 발아율 비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Anti-Oxidative and Anti-Inflammatory Effects of Medicinal Herb Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
B16F10 세포를 이용한 참취의 멜라닌생성 억제 작용기전 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
새싹인삼 추출물의 항산화능 및 멜라닌 생성 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .07
Anti-Oxidative Properties and Anti-Proliferation Effects on HepG2 Cells of Lettuce Cultivated with Three Kinds of Fertilizers under with or without Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-melanogenic Effect of Lotus ( Nelumbo nucifera) Seeds Extract in B16F10 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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