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Antioxidant Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
김치 및 김치 유래 유산균의 건강 기능성에 대한 연구 동향 조사
Journal of Nutrition and Health
2018 .02
Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Industrial Applications of Probiotic Lactic Acid Bacteria and Future Works on Health Claims
한국미생물학회 학술대회논문집
2003 .05
Are Beneficial Health Effects of Leuconostoc sp. Enough for Development of Probiotic Starter?
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
프로바이오틱스 생산 exopolysaccharide에 의한 항염증 활성
생명과학회지
2015 .06
Isolation of Lactic Acid Bacteria Showing Antioxidative and Probiotic Activities from Kimchi and Infant Feces
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
김치에서 산내성을 가진 Leuconostoc mesenteroides LM3의 분리
생명과학회지
2002 .12
Identification and Characterization of Leuconostoc gelidum, Isolated from Kimchi, a Fermented Cabbage Product
The Journal of Microbiology
2000 .09
온도강하에 의한 김치발효의 유산균 군집의 특징
미생물학회지
1993 .08
감자를 첨가한 김치의 발효 특성 및 항암효과
한국식품조리과학회지
2007 .01
전통 장류로부터 Exopolysaccharide 생성 유산균의 분리 및 특성
한국미생물·생명공학회지
2013 .01
A Study on the Characterization and Production of Exopolysaccharide Produced by Marine Bacterium Alteromonas sp. 00SS11568.
한국미생물학회 학술대회논문집
2001 .10
RecA 유전자 특이적 PCR을 이용한 전통 침채류 유래 유산균의 검출
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Utilization of Lactic Acid Bacteria in Food Processing
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
김치에서 tetracycline 내성 유산균의 분리
미생물학회지
2004 .03
유산균 접종에 의한 하수 슬러지의 가용화
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Exopolysaccharide-Overproducing Lactobacillus paracasei KB28 Induces Cytokines in Mouse Peritoneal Macrophages via Modulation of NF-κB and MAPKs
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
How to Develop a New Probiotic
한국미생물학회 학술대회논문집
2006 .05
The Potential Probiotic and Functional Health Effects of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Fermented Foods
생명과학회지
2020 .07
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