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References
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Identification of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi Using Carbon-source Utilization Patterns
The Journal of Microbiology
1997 .03
Characterization of High Dextran Producer Leuconostoc mesenteroides 2A9 from Cabbage Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
김치로부터 Exopolysaccharide 생성 유산균의 분리 및 특성 규명
한국미생물·생명공학회지
2006 .01
Microbial Community Structure of Korean Cabbage Kimchi and Ingredients with Denaturing Gradient Gel Electrophoresis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2016 .01
김치에서 산내성을 가진 Leuconostoc mesenteroides LM3의 분리
생명과학회지
2002 .12
Analysis of Cellular Fatty Acid Methyl Esters (FAMEs) for the Identification of Leuconostoc Strains Isolated from Kimchi
The Journal of Microbiology
1996 .09
Influence of Capsaicinoids Content on the Microbial Community during Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Cloning, Overexpression and Characterization of a Novel β-Galactosidase from Leuconostoc mesenteroides J18 Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Screening and Identification of Antibacterial Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
Draft genome sequence of oligosaccharide producing Leuconostoc lactis CCK940 isolated from kimchi in Korea
미생물학회지
2018 .12
Characterization of a Bacteriocin Produced by Leuconostoc mesenteroides SY111 Isolated from Vegetable Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
김치로부터 Lactobacillus sakei 생육저해 Leuconostoc 및 Weissella 속 균주의 분리
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Isolation of Dextran-producing Leuconostoc lactis from Kimchi
The Journal of Microbiology
2001 .03
Isolation of Probiotic Leuconostoc gasicomitatum BB7 from Cabbage Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Identification of Dextran Producing Lactic Acid Bacteria that Isolated from Kimchi
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
KCl Effect on Growth of Leuconostoc mesenteroides CS-5 under the High Salt Concentration
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Rapid Identification of Leuconostoc Species in Kimchi by Multiplex PCR Based on rpoB Gene Sequence Data
한국미생물학회 학술대회논문집
2007 .05
김치 및 김치 유래 유산균의 건강 기능성에 대한 연구 동향 조사
Journal of Nutrition and Health
2018 .02
Effect of Bacteriophages on Viability and Growth of Co-cultivated Weissella and Leuconostoc in Kimchi Fermentation
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Leuconostoc citreum을 이용하여 발효시킨 Sausage 개발
한국식품조리과학회지
2005 .01
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