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Screening and Fermentation Characteristics of Bacillus sp. with High Amylase and Protease Activity Isolated from Traditional Nuruks
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Taxonomic Characterization, Evaluation of Toxigenicity, and Saccharification Capability of Aspergillus Section Flavi Isolates from Korean Traditional Wheat-Based Fermentation Starter Nuruk
Mycobiology
2016 .01
Identification and Characterization of Yeasts Isolated from Korean Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Isolation, Identification, and Collection of Fungi from Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Comparative Metagenomic Analysis of Wheat-based Nuruk
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
현미배식초의 품질 특성 및 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2015 .12
Comparative Metagenomic Analysis of Microbial Communities in Wheat Nuruk Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
국내에 유통되는 종국 곰팡이의 분류학적 특성 및 안전성
한국균학회지
2015 .01
벼누룩으로 제조한 약주의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2017 .04
Beneficial Effect of Shindari According to the Type of Nuruk on Gut Microbiota Based on In Vitro Model
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
전통누룩에서 분리한 양조용 곰팡이의 배양 특성 연구
동아시아식생활학회지
2016 .04
주류 제조를 위한 효소 당화에 쌀의 전처리가 미치는 영향
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Effects of Temperature on the Changes of Enzymatic Activities and Metabolite during Wheat nuruk Fermentation
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
Isolation and Characterization of Saccharomyces cerevisiae from nuruk for Production of Ethanol from Maltose
한국미생물·생명공학회지
2016 .01
국산 종균을 이용한 쌀 품종별 발효제 제조 및 품질특성 비교
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2021 .11
발효제에 따른 살균 막걸리의 향기 특성
동아시아식생활학회지
2017 .12
Optimization of Platycodin D and Deapioplatycodin D Production by Non-Saccharomyces Yeast Isolated from Nuruk Using Response Surface Methodology
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
아밀라아제 처리에 의한 메밀의 당화가 페놀화합물 함량과 항산화 활성의 증가에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2015 .02
Rhizopus oryzae KSD-815를 이용하여 제조된 R4 누룩의 항혈전 활성
한국미생물·생명공학회지
2015 .01
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