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Development and Evaluation of the Children's Sugars Intake Reduction Program
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한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
Trends in major food groups and dishes of sugar intake in Korea: Korea National Health and Nutrition Examination Survey 2016-2018
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sugar Intake and the Risk of Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
어린이급식관리지원센터의 예산규모에 따른유아 당류 영양교육 실태 및 요구도
한국식품영양학회지
2018 .01
Economic Analysis of Measures to Reduce Sugar and Sodium Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
일부 중학생의 단 식품류 섭취에 영향을 미치는 요인 분석
한국식품영양학회지
2015 .08
Nutrition Assessment : Focus on Total Sugar and Sodium Intake of Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Establishment of the Scientific Basis of Guidance on Appropriate Sugar Intake in Koreans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국인 당류 섭취량 및 저감 정책 현황
식품산업과 영양
2018 .12
Association of sleep deprivation and higher sugar intake from processed food among adolescents in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Sugar reduction & consumer insights
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Relationship between Salt and Total Sugar Intake in Korean Adults with Diabetes: the Korea Nation Health and Nutrition Examination Survey 2012-2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
우리나라 고등학생의 식품 및 영양소 섭취 변화 추이 - 2007~2015 국민건강영양조사를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
A Study on the Cost-Effective Evaluation of the Sugar Reduction Policy : Socioeconomic Burden of Sugar-Sweetened Beverages Consumption in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Investigation of Incorporation and Authenticity of C4 Sugars in Natural Sugars Using Carbon Isotope Ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
음료에 대한 소비 트렌드 변화와 당 섭취
식품산업과 영양
2018 .12
Sugar-sweetened coffee intake and blood glucose management in Korean patients with type 2 diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국 성인의 음료 및 수분 섭취 현황 - 국민건강영양조사 2019 자료를 이용하여-
한국식품영양학회지
2021 .10
당류 섭취 감소를 위한 고당류 섭취율자의 특성 및 행태 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
어린이급식관리지원센터와 보육시설의 유아 당류 섭취 줄이기 영양교육 실태 및 요구도
한국식품영양학회지
2017 .06
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