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A New Sweetpotato Cultivar for Food and Processing, “Gogeonmi”
한국육종학회지
2005 .01
흰꽃 개화성 고구마 신품종“모닝화이트”
한국육종학회지
2008 .01
개화성 고구마 신품종“모닝퍼플”
한국육종학회지
2008 .01
A New Sweetpotato Cultivar, “Borami” with Light Purple Flesh Suitable for Fresh Food and Processing
한국육종학회지
2002 .01
Intracellular Reactive Oxygen Species (ROS) Removal and Cytoprotection Effects of Sweet Potatoes of Various Flesh Colors and Their Polyphenols, Including Anthocyanin
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
A New Sweetpotato Variety for Feed and Food of Storage Root with High Moisture Content and Fast Fleshed Up, “Biomi”
한국육종학회지
2006 .01
A New Potato Cultivar ‘Jayoung’, with Dark Purple Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
A New Sweetpotato Variety Resistant to Fusarium Wilt, “Singeonmi”
한국육종학회지
2002 .01
A New Sweetpotato Cultivar for Food with Storage Root And Culinary Vegetable with Purple Petiole, “Hayanmi”
한국육종학회지
2005 .01
Effects of Organic Acids on the Extraction Kinetics of Purple-fleshed Sweet Potato Pigment
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Whole Genome Resequencing Detected SNP Variations Between Orange-fleshed and Green-fleshed Melon Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
전분용 고구마 신품종 ‘전미’
한국육종학회지
2013 .01
자색고구마 anthocynin 색소의 대량추출 및 농축
한국식품과학회지
2001 .12
A New Potato Cultivar ‘Hongyoung’, with Red Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
식용 고구마 신품종 ‘다호미’
한국육종학회지
2015 .01
식용 자색고구마 신품종 ‘연자미’
한국육종학회지
2010 .01
자색고구마에서 추출한 anthocyanin의 광안정성
한국식품과학회지
2002 .04
A New Sweetpotato Variety for Food and Starch, “Healthymi”
한국육종학회지
2006 .01
자색감자 Anthocyanin 색소의 특성 및 안정성
한국식품과학회지
1999 .04
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