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2008
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껍질과 속색이 붉고 Anthocyanin 함량이 높은 감자 “홍영”
한국육종학회지
2009 .01
A New Potato Cultivar ‘Jayoung’, with Dark Purple Skin and Flesh Color, and High Concentrations of Anthocyanins
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Expression of Anthocyanin Biosynthetic Genes in Color Potatoes ‘Jayoung’ and ‘Hongyoung’ Bred in RDA
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
자색고구마에서 추출한 anthocyanin의 광안정성
한국식품과학회지
2002 .04
A New Dark Purple Skin and White Flesh Potato Cultivar, "Jaseo"
한국육종학회지
2004 .01
자색감자 Anthocyanin 색소의 특성 및 안정성
한국식품과학회지
1999 .04
Anti-inflammatory Activity of Peel Extracts in Color-fleshed Potatoes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
자색고구마 anthocynin 색소의 대량추출 및 농축
한국식품과학회지
2001 .12
Glycoalkaloid Concentrations of California-Grown Potatoes in Relation to Cultivar and Simulated Retail Handling Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
토양 pH 조절이 유색감자 “홍영”의 안토시아닌 함량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2012 .10
Effects of Organic Acids on the Extraction Kinetics of Purple-fleshed Sweet Potato Pigment
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Intracellular Reactive Oxygen Species (ROS) Removal and Cytoprotection Effects of Sweet Potatoes of Various Flesh Colors and Their Polyphenols, Including Anthocyanin
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
감자 新品種 ‘秀美’에 對한 栽培上 主要特性에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1985 .04
Anthocyanins in ‘Cabernet Gernischet’ (Vitis vinifera L. cv.) Aged Red Wine and Their Color in Aqueous Solution Analyzed by Partial Least Square Regression
Food Science and Biotechnology
2009 .06
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