지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Waxy 유전자 좌위 분자마커를 이용한 아밀로스 함량별 벼 품종 분류
한국육종학회지
2021 .12
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
죽 가공성 평가를 위한 원료 쌀의 품질지표
한국식품영양학회지
2020 .01
Preparation and Characteristics of Fresh Cut Rice Noodle Like Udon Using Rice Flours Controlled Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
음료가공을 위한 쌀 품종별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2017 .12
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
고품질 중간찰 향미벼 ‘골든퀸 3호’
한국육종학회지
2021 .01
Factors Affecting the Characteristic of Enzymatically Synthesized Amylose Microbeads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Analysis of Paddy Soil Chemical Properties and Rice Quality in Central Area (Sejong) in Korea
한국토양비료학회지
2018 .02
Enzymatic synthesis of amylose nanocomposite microbeads and their biological application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quantitative Detection of Escherichia coli O157:H7 by the Immuno Magnetic Amylose Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
음료 개발을 위한 가공용 쌀의 수화, 호화 및 당화특성 비교
한국식품영양학회지
2016 .10
0