지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Enzymatic synthesis of amylose nanocomposite microbeads and their biological application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
물리적 처리 조건에 따른 셀룰로오스 마이크로비드 제조 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Validation and Development Study for the Quantification of Enzymatically Modified Steviol Glycosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
물성조절 고령친화식품의 이화학 및 감각특성 분석 - 효소 처리 및 재구성 식품 중심으로 -
한국식품과학회지
2020 .10
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Quantitative Detection of Escherichia coli O157:H7 by the Immuno Magnetic Amylose Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Microfluidic Channel 속도비가 Carboxymethyl Cellulose 마이크로 비즈 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
HPLC법을 이용한 효소처리스테비아의 분석법 개선 연구
한국식품영양과학회지
2023 .04
Digestibility of commercially available DHA-rTG and enzymatically synthesized DHA-rTG under a pH-Stat model of small intestinal digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0