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Factors Affecting the Characteristic of Enzymatically Synthesized Amylose Microbeads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
물리적 처리 조건에 따른 셀룰로오스 마이크로비드 제조 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
근적외선분광분석에 의한 육성계통 벼 유전자원의 아밀로스 및 단백질 성분함량에 관한 통계분석
한국육종학회지
2019 .01
Enzymatic Synthesis of Fatty Acid-Based Postbiotics and In Silico Prediction of Their Biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Amylose-based encapsulation system for β-carotene
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical properties of rice flours with various amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enzymatic Synthesis of a Novel Prebiotic Using Artemisia capillaris and its Multi-biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
백진주의 저아밀로스 유전분석 및 분자지도 작성
한국육종학회지
2016 .01
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Structural and Physicochemical Properties of Starches Isolated from Korean High Amylose Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Hydroxide Sources on Synthesis of MgO₂-Silica Nanocomposite
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Effect of gelatinization on the contents of amylose, resistant and total starch with rice varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Enzymatic Hydrolysis of Cellulose Nanofibers on the Properties of Poly (Vinyl Alcohol) Nanocomposite
Journal of forest and environmental science
2017 .01
Quantitative Detection of Escherichia coli O157:H7 by the Immuno Magnetic Amylose Beads
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microfluidic Channel 속도비가 Carboxymethyl Cellulose 마이크로 비즈 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2022 .10
Effect of microwave reheating on phase transition and quality characteristics of cooked rice with different amylose contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Influence of Gemination on Structure and Physicochemical Properties of Rice Starches Differing Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Amylose Contents and Degree of Gelatinization of Rice Flour on In Vitro Starch Digestibility, Physical Characteristics, and Morphological Properties
산업식품공학
2017 .01
Physicochemical and Sensory Properties of Kimchi Added with Starch Pastes Containing Different Amylose Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
중만생 저아밀로스 가공용 벼 ‘미호’ (밀양300호)
한국육종학회지
2021 .09
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