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Changes in in vivo ruminal fermentation patterns and blood metabolites by different protein fraction-enriched feeds in Holstein steers
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
In situ Ruminal and Intestinal Digestibility of Crude Protein and Amino Acids in By-product Feedstuffs
한국초지조사료학회지
2018 .01
Changes in ruminal fermentation and blood metabolism in steers fed low protein TMR with protein fraction-enriched feeds
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculant on Fermentation Quality and in vitro Rumen Fermentation of Total Mixed Ration
한국초지조사료학회지
2019 .01
저단백질 TMR을 기초사료로 급여한 홀스타인 거세우에 있어서 CNCPS fraction별 고함유 단백질 공급이 반추위 발효패턴 및 혈액대사물질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Substitution effects of rice for corn grain in total mixed ration on rumen fermentation characteristics and microbial community in vitro
한국축산학회지
2020 .01
Nutrient analysis and in vitro rumen fermentation of commercial formulated concentrates for finishing Hanwoo steers
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Comparison of in vitro ruminal fermentation incubated with different levels of Korean corn grains with total mixed ration as a basal
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Nutrient composition and in vitro fermentability of corn grain and stover harvested at different periods in Goesan, a mountainous area
한국축산학회지
2019 .01
이탈리안 라이그라스 신품종 '그린콜'의 생육특성과 수량성
한국초지조사료학회지
2018 .01
Yield survey and nutritional evaluation of garlic stalk for ruminant feed
한국축산학회지
2017 .01
Antioxidant activities of ssam-moo (pickled radish) added with natural coloring powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
화식사료가 반추위 미생물에 의한 반추위 분해율에 미치는 영향
동물생명과학연구
2017 .06
Ruminal microbial responses in fermentation characteristics and dry matter degradability to TDN level of total mixed ration
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .03
수분함량이 이탈리안 라이그라스 헤일리지의 화학적 조성 및 발효품질에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2015 .01
염화칼슘 첨가에 따른 쌈무의 조직감 개선 효과
Food Science and Preservation
2015 .06
환경친화적 섬유질 배합사료의 발효와 반추위 발효특성 변화
한국유기농업학회지
2017 .01
Effect of feeding a by-product feed-based silage on nutrients intake, apparent digestibility, and nitrogen balance in sheep
한국축산학회지
2016 .01
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Nutritional evaluation of total mixed rations containing rice grain in an in vitro rumen fermentation system
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
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