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Antioxidant and Anti-inflammatory activity of heated radish extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
염화칼슘 첨가에 따른 쌈무의 조직감 개선 효과
Food Science and Preservation
2015 .06
Antioxidant Effect of Raphanus sativus L. by Suppressing the Production of Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of radish powder concentration and incubation time on the physicochemical characteristics of alternatively cured pork products
한국축산학회지
2020 .01
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Relationship between texture and major components of radish
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .06
Development of Molecular Markers for Predicting Radish (Raphanus sativus) Flesh Color Based on Polymorphisms in the RsTT8 Gene
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
가공방법이 다른 자색무(보르도무, 수박무)차의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Volatile Components and Sensory Characteristics of Korean Winter radish (Raphanus sativus L.) by Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Fermented Radish Juice by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
The Minimum Number of Molecular Markers to Identify Radish (Raphanus sativus L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Project of Strengthen the Competition for Jeju Radish Brand
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antimicrobial Activity of Radish Root Extract against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Watermelon Radish Flesh Powder Addition on the Quality Characteristics and Oxidative Stability of Cookies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
수박무 가식부 분말 첨가 양갱의 품질 특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2021 .12
Observation of Odor Changes in Radish Powder Due to Freeze-Drying and Hot Air Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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