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Effect of Nicotinic Acid on Sperm Characteristic and Oocyte Development after In Vitro Fertilization using Cryopreserved Boar Semen
한국수정란이식학회지
2015 .01
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Tyramine Reduction through Addition of Nicotinic acid as Tyrosine Decarboxylase Inhibitor during Cheonggukjang Manufacturing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Vitamin K Contents of Processed Food and Restaurant Meals in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The folic acid and vitamin C content of Korea’s domestic foods according to the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
역상 HPLC-자외선 및 형광검출기를 이용한 국내 수산자원의 비타민 B₁, B₂ 및 B₃ 분석 및 검증
한국식품영양과학회지
2021 .12
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Folic acid content of meat and Korean popular food according to processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
지역농산물의 비타민 K1 함량 조사
한국식품영양학회지
2016 .06
The Study on Contents of Vitamin D in Frequently Consumed Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of L-Carnitine and Nicotinic Acid on Sperm Characteristics in Miniature Pigs
한국동물번식학회지
2016 .01
국내에서 소비되는 상용 식품의 비타민 K₁ 함량 분석
한국식품영양과학회지
2015 .08
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
상황진흙버섯 균사배양 곡물의 성분변화
한국버섯학회지
2017 .01
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
식품과학과 산업
2022 .12
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