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Tyramine 저감균주의 발효종균 이용 가능성
한국식품영양과학회지
2017 .12
PCR Detection of Tyrosine Decarboxylase Producing Bacteria in Korean Jangs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Determination of niacin profiles in some animal and plant based foods by high performance liquid chromatography: association with healthy nutrition
한국축산학회지
2019 .01
호두 첨가가 청국장의 지방산 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Effect of Nicotinic Acid on Sperm Characteristic and Oocyte Development after In Vitro Fertilization using Cryopreserved Boar Semen
한국수정란이식학회지
2015 .01
Comparative analysis of Caracteristics according to Manufacturing Method and Fermentation Process of Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Tyramine-Reducing Methods Based on the Previous Studies: Application to the Commercial Soybean-Pastes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Inhibitory effects of food additives on biogenic amine production during fermentation of Baechu kimchi, a fermented Korean cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Time Course Effects of Fermentation on Fatty Acid and Volatile Compound Profiles of Cheonggukjang, Using New Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
청국장과 된장의 휘발성 향기성분 데이터베이스
식품과학과 산업
2017 .12
Tyramine을 통한 셀룰로오스 나노섬유 개질 및 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Harmful Components on the Functionality of Domestic Traditional Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Cheonggukjang Consumption on Intestinal Microbiota in an IBD Animal Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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