지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antibacterial and anti-obesity effects of Abeliophyllum distichum Nakai: an in vitro study
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Metabolomic Analysis Ethanol Extracts from Leaves of Abeliophyllum distichum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
HPLC Analysis Result of Abeliophyllum distichum Nakai Leaf Extract
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
절임배추 및 김치 양념의 저장기간 중 품질 특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .08
ROS Scavenging Activity and Anti-Inflammatory Effects of Abeliophyllum distichum Nakai Extract in LPS-Induced RAW264.7 Cell
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Evaluation of Abeliophyllum distichum Nakai Extract in Litter Quality and Footpad Dermatitis in Broiler Litter
한국가금학회지
2024 .12
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Abeliophyllum distichum Nakai Alleviates Benign Prostatic Hyperplasia by Inhibiting Androgen Receptor Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
미선나무 잎 추출물을 이용한 음료 개발 및 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2023 .04
Quality Characteristics of Cabbage Kimchi Using a Different Processing of Radish and Pear
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
수용성 비타민 처리가 미선나무 캘러스 유도에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Comparison between Chemical Properties and Sensory Evaluation in Commercial Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Evaluation of the wound healing ability of an Abeliophyllum distichum Nakai extract in ICR mouse and of antibacterial activity against human cutaneous flora
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Comparative Analysis on the Characteristics of Kimchi Regarding to Kimchi Preparations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
0