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이용수
ABSTRACT
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MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
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Dairy Product Consumption and Type 2 Diabetes among Korean Adults: A Prospective Cohort Study Based on the Health Examinees (HEXA) Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
The association between metabolic syndrome and heart failure in middle-aged men and women : population-based study of 2 million individuals
Epidemiology and Health
2022 .01
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
Association between Egg Consumption and Metabolic Disease
한국축산식품학회지
2018 .01
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Dietary L-Arginine Intakes and the Risk of Metabolic Syndrome : A 6-Year Follow-Up in Tehran Lipid and Glucose Study
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
A Cross-sectional Study of Nutrient Intake for Korean Women with Menopause and Metabolic Syndrome
한국식품영양학회지
2015 .12
Breeding of New Strawberry for Dairy Processing
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
유제품의 치매 및 인지기능 저하 예방 효과
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
한국 성인 남녀 대사증후군 집단의 영양소 섭취와식사의 질 및 hs-CRP와 관련성- 국민건강영양조사(2015년) 자료를 활용하여 -
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Fermented Beverage on Metabolic Syndrome in Subjects with Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
홀로식사와 대사증후군의 관련성: 구조방정식 모형을 이용한 위험요인 분석
대한영양사협회 학술지
2019 .01
한국 성인의 김치 섭취와 대사증후군과의 상관성 : 2007~2012년 국민건강영양조사 자료 분석
대한영양사협회 학술지
2016 .01
Rapid Quantitation of Vitamin D in Dairy Food by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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