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2023 .03
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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Survey of Dairy Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
Intake of Animal Source Foods in Relation to Risk of Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
발효 유제품 내 프로바이오틱스의 활용
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2016 .12
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
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동물생명과학연구
2015 .06
Breeding of New Strawberry for Dairy Processing
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Forecasting the consumption of dairy products in Korea using growth models
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
세계 낙농산업 동향: Ⅴ. 2020년 이후 우유 생산 및 교역을 중심으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .03
Measurement of greenhouse gas emissions from a dairy cattle barn in Korea
한국축산학회지
2023 .03
Rapid Quantitation of Vitamin D in Dairy Food by HPLC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
우유와 유제품의 살균기술
식품과학과 산업
2020 .09
Gut Microbiome and the Cognitive Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Buffering Capacity as a Composition Predictor of Powdered Dairy Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Determination of Nucleotide in Dairy Products by Using HPLC-DAD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
경기지역 젖소 농가 고온저감시설 활용 실태조사 및 축사내 온습도 변화
한국축산시설환경학회지
2015 .01
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