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Thermoluminescence of Mineral Separated from Imported Sesame and Perilla Seeds Treated with Ionizing Radiation
Food Science and Biotechnology
2001 .06
방사선 조사와 저장기간에 따른 북어의 품질 및 thermoluminescence 특성
한국식품과학회지
2004 .10
Chemical Properties of Sesame Seed Cultivated in Korea and China
Food Science and Biotechnology
2003 .12
Thermoluminescence 측정에 의한 조미분말식품의 방사성 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .06
감마선 조사된 참깨, 들깨의 조사선량과 저장기간에 따른 free radical 농도의 변화
한국식품과학회지
2002 .06
Identification of Irradiation Treatment of Korean Susam by Using Thermoluminescence (TL) Analysis
Food Science and Biotechnology
2004 .10
The Use of Pulsed Photostimulated Luminescence (PPSL) and Thermoluminescence (TL) for the Detection of Irradiated Perilla and Sesame Seeds
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
방사선 조사된 수입 참깨, 들깨의 광여기 발광
한국식품과학회지
2001 .04
Thermoluminescence 측정에 의한 감자와 마늘의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
1998 .04
참깨와 들깨 단백질의 기능성에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .06
라면 건조 수프 재료의 방사선 조사 검지를 위한 Thermoluminescence 활용
한국식품과학회지
1998 .08
Quality Properties of Perilla Oil during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Storage Conditions on Pulsed Photostimulated Luminescence of Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds by Whole Sample Measurement Method
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Thermoluminescence(TL)를 이용한 농산물의 방사선 조사유무 확인
한국식품과학회지
2000 .06
Metabolomic Analysis of Seeds from 15 Perilla Varieties with Different Growth Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Observation of Several Detection Factors Derived from Thermoluminescence of Mineral Separated from Irradiated Korean Sesame and Perilla Seeds Stored under Different Storage Conditions
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .06
[특집 : 곡류와 영양] 참깨의 기능성
식품산업과 영양
2004 .08
[P1-15] Extract and identification of compounds in wax-like-materials from perilla seeds and sesame seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
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