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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Thermoluminescence of Mineral Separated from Imported Sesame and Perilla Seeds Treated with Ionizing Radiation
Food Science and Biotechnology
2001 .06
한국산 및 중국산 참깨의 화학성분 비교
Food Science and Preservation
1999 .06
[특집 : 곡류와 영양] 참깨의 기능성
식품산업과 영양
2004 .08
[P1-15] Extract and identification of compounds in wax-like-materials from perilla seeds and sesame seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
국내산과 국외산 참깨의 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2000 .04
Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
참깨 종류에 따른 참기름의 이화학적 특성
Food Science and Preservation
1997 .12
Properties of Thermoluminescence according to Importation Area of Sesame and Perilla Seeds Treated with Irradiation
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Changes in Functional Properties of Rice Bran and Sesame Meal Proteins through Chemical Modifications
Food Science and Biotechnology
2004 .10
참깨 貯藏中 脂質의 特性 및 Sterol의 組成 變化
한국식품영양과학회지
1987 .05
참깨가루와 통참깨로 착유한 참기름의 성분 비교
Food Science and Preservation
2002 .03
볶음온도와 시간을 달리하여 얻은 참깨박의 이화학적인 특성의 변화
한국식품과학회지
1996 .04
흑참깨분으로 착유한 참기름의 산화안정성
한국식품과학회지
2008 .04
Discrimination of Sesame Oil from Sesame Flavored Oil by Combined Analysis of Stable Isotope Ratio and 1H NMR Spectrum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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