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An Accelerated Cheese Ripening in Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Cheddar Cheese Made from Cholesterol Removed Cream by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Cheddar Cheese의 철분강화에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Viscoelastic Properties of Cheddar Cheese Under Various Temperature conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Lactobacillus casei AHU 1055 on the Fermentation and Flavor of Cheddar Cheese Slurries
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Flavor Compounds of Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese Slurries
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Impact of Psychrotroph-originated Enzyme in Accelerated Cheddar Cheese Ripening : Ⅰ. Hydrolysis of Casein
Food Science and Biotechnology
1993 .12
The Hypocholesterolemic Effect of Phytosterol Ester-added Cheddar Cheese in Rats
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
난황의 콜레스테롤 제거에 사용한 $\beta$-Cyclodextrin의 재활용
한국축산식품학회지
2000 .01
Pyrolysis/GC-Mass Spectrometry Analysis for a Rapid Identification of Volatile Flavour Compounds of Cheddar Cheese
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
${\beta}-Cyclodextrin$을 이용한 우유 및 유제품의 콜레스테롤 제거
한국축산식품학회지
2006 .01
Effects of Processing Conditions on the Sensory Properties of Cheddar Cheese
한국식품과학회지
1991 .12
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
콩을 이용한 치-즈제조에 관한 연구
한국식품과학회지
1971 .04
Optimization of cholesterol reduction conditions in homogenized milk by response surface methodology
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Physicochemical and Microbiological Properties of Yogurt-cheese Manufactured with Ultrafiltrated Cow's Milk and Soy Milk Blends
한국축산식품학회지
2015 .01
Cholesterol Reduction of Cream by Using ${\beta}-Cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
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