지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
An Accelerated Cheese Ripening in Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Cheddar Cheese의 철분강화에 관한 연구
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Viscoelastic Properties of Cheddar Cheese Under Various Temperature conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Effect of Lactobacillus casei AHU 1055 on the Fermentation and Flavor of Cheddar Cheese Slurries
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Flavor Compounds of Cholesterol-Reduced Cheddar Cheese Slurries
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Cheddar Cheese Made from Cholesterol Removed Cream by ${\beta}-cyclodextrin$
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Cheddar Cheese Made from Homogenized and ${\beta}-Cyclodextrin-treated$ Milk
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
The Hypocholesterolemic Effect of Phytosterol Ester-added Cheddar Cheese in Rats
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Pyrolysis/GC-Mass Spectrometry Analysis for a Rapid Identification of Volatile Flavour Compounds of Cheddar Cheese
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Effects of Processing Conditions on the Sensory Properties of Cheddar Cheese
한국식품과학회지
1991 .12
Camembert Cheese 숙성 중 Casein의 변화에 관한 연구
한국식품과학회지
1990 .06
치이즈 熟成에 關한 硏究 : 第5報 Gouda-type 치이즈의 窒素化合物의 變化
한국식품과학회지
1976 .06
한국의 Cheese 생산에 대하여
우유
1983 .01
치즈 제품의 조직특성 및 규격연구
한국축산식품학회지
2003 .01
체다치즈에서 분리한 내냉성미생물의 단백질분해효소의 특성
한국식품과학회지
1991 .08
INFLUENCES IN THE DEVELOPMENT OF THE CHEESE MARKET IN KOREA
한국축산식품학회 학술발표초록집
1997 .01
Comparison of Protease and Peptidase Activities of Commercial Fungal Enzymes and Lactobacillus helveticus to Accelerate Cheese Ripening
Food Science and Biotechnology
1992 .12
가공 Cheese와 그전망
식품공업
1980 .01
0