지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Kimchi Powder Levels and Pork Skin on the Quality Characteristics of Liver Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
김치 분말 스타터 첨가 발효 소시지의 제조 및 품질 평가
한국축산식품학회지
2006 .01
Physico-chemical and Sensory Characteristics of Semi-dried Sausages Containing Different Levels of Kimchi Powder
한국축산식품학회지
2009 .01
Application of Baechu-Kimchi Powder and GABA-Producing Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2017 .01
발효소시지의 생산과 미생물적 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Investigation of the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Submerged Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
Investigation on the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Solid-state Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2010 .01
Lipolytic Changes in Fermented Sausages Produced with Turkey Meat: Effects of Starter Culture and Heat Treatment
한국축산식품학회지
2014 .01
In situ test of Starter Candidate for the Production of Fermented Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
저지방 기능성 발효소시지의 제조를 위한 복합 유산균주의 이용
한국축산식품학회지
2008 .01
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
[P5-27] Chracterizations of Fermented Sausage Starters Isolated from Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Physicochemical Properties of Long-term Fermented Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .03
Effects of Kimchi Powder or Lactobacillus plantarum Added Fermented Sausages on Serum Lipid and Cholesterol Levels in Rats
한국축산식품학회지
2013 .01
Effect of Rice Bran and Wheat Fibers on Microbiological and Physicochemical Properties of Fermented Sausages during Ripening and Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
Evaluation of Fermented Sausages Manufactured with Reduced-fat and Functional Starter Cultures on Physicochemical, Functional and Flavor Characteristics
한국축산식품학회지
2014 .01
아질산염과 녹차 추출물의 첨가에 따른 김치 발효 소시지의 미생물 및 이화학적 품질 특성 비교
한국축산학회지
2012 .01
열풍건조한 김치 분말이 저지방 소시지의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Kimchi Powder on the Quality Properties of Emulsion Type Sausage Made with Irradiated Pork Meat
한국축산식품학회지
2011 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
0